MICROSOFT OUTLOOK

In onderstaande uitleg wordt er gesproken over een gebruikersnaam, wachtwoord, in en uitgaande server etc. Deze gegevens treft u aan op de klantenpagina onder Mijn Diensten > E-mail > E-mailpakket > E-mailaccount.

NIEUW: Het is nu ook mogelijk om Outlook (onder Windows) te verbinden met onze e-mailserver middels MAPI. Dit is een plugin welke geinstalleerd dient te worden en u de mogelijheid geeft om ook Agenda, Contacten, taken en Out-of-office te synchroniseren. Een volwaardig Exchange alternatief. Neem contact op met info@hostingenregistratie.nl en vraag hiernaar. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Wilt u enkel kunnen e-mailen, volg dan onderstaande handleiding.

In Outlook stelt u het volgende in:

Service kiezen
Selecteer: POP, IMAP
Klik op volgende

Gebruikersgegevens
Naam: Uw naam welke de ontvanger zal zien. Bijv. J. Janssen
E-mailadres: Uw nieuw e-mailadres. Bijv: info@uwnaam.nl

Servergegevens
Type account: IMAP
Server voor inkomende e-mail: mail.hostingenregistratie.nl
Server voor uitgaande e-mail: mail.hostingenregistratie.nl

Aanmeldingsgegevens
Gebruikersnaam: Uw volledig e-mailadres. (Bijv: info@uwnaam.nl)
Wachtwoord: Het wachtwoord van dit e-mailaccount.
Het wachtwoord kunt u zelf instellen via de klantenpagina onder Mijn Diensten > E-mail > E-mailpakket > E-mailaccount.

Vink 'Wachtwoord onthouden' aan als u dit wenst.

Klik op 'Meer instellingen'

Ga naar tabblad 'Server voor uitgaande e-mail'
Voor de server voor mijn uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist vinkt u aan.
Dezelfde instellingen gebruiken als voor mijn inkomende e-mail vinkt u aan.

Ga naar tabblad 'Geavanceerd'
Poortnummers van server
Inkomende e-mail (IMAP): 993
Gebruik het volgende type versleutelde verbinding: SSL
Uitgaande e-mail (SMTP): 465
Gebruik het volgende type versleutelde verbinding: SSL

Klik op OK
Klik op Volgende

Het account is nu ingesteld en wordt automatisch gecontroleerd op werking.