INLOGNAAM EN WACHTWOORD ONJUIST.

Om in te kunnen loggen op uw e-mailadres heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. De benodigde informatie treft u aan op de klantenpagina.

Ga naar https://www.HostingEnRegistratie.nl/login
Log hier in met uw e-mailadres (administratief contact-adres) en wachtwoord.

1. Ga naar E-mail in het menu
2. Klik op uw E-mailpakket
3. Alle aangemaakte e-mailadressen worden nu getoond.
4. Klik op het e-mailadres waarvan u de gegevens wenst in te zien.
5. Klik op [Stel nieuw wachtwoord in] en geef uw nieuw wachtwoord op en klik op opslaan.

6. Controleer de instellingen in uw e-mailprogramma:

Controleer of u het volledig e-mailadres ingevuld heeft als gebruikersnaam. Sommige programma's vullen hier enkel de naam voor het @-teken in.

Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig. Controleer daarom of uw capslock uit staat bij het ingeven van het wachtwoord.