HOE VERANDER IK MIJN WACHTWOORD VAN DE KLANTENPAGINA?

Wachtwoord wijzigen als u nog toegang heeft tot de klantenpagina

Login op de klantenpagina. Onder Administratief treft u als sub-menu Inloggegevens aan. Vervolgens kunt u hier het wachtwoord wijzigen van de klantenpagina.

Wachtwoord wijzigen zonder toegang tot de klantenpagina

Heeft u het wachtwoord van de klantenpagina niet meer? Dan klikt u op Inloggegevens vergeten? op het login-scherm en vult u uw e-mailadres in dat bij ons als administratief contact-adres bekend staat.

Indien u het wachtwoord wilt wijzigen van bijv. uw e-mailaccount, dan kunt u dit doen onder E-mail, klik op uw E-mailpakket en vervolgens op uw e-mailadres. Vervolgens klikt u op [Stel nieuw wachtwoord in] om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Meer informatie hierover leest u hier: Wachtwoord e-mailaccount opnieuw instellen