WINDOWS MAIL

In onderstaande uitleg wordt er gesproken over een gebruikersnaam, wachtwoord, in en uitgaande server etc. Deze gegevens treft u aan op de klantenpagina onder E-MAIL, klik op het E-mailpakket en daarna op het E-mailaccount.

Als u op de Windows-toets drukt en direct intypt 'Mail', dan verschijnt er een Icoontje met een envelop. Hiermee opent u de mail-app.

Als deze en popup geeft van een bestaand account klikt u op annuleer.

Klik op Accounts
Klik op Account toevoegen
Klik op Geavanceerde configuratie
Klik op Internet E-mail (POP/IMAP)

Vul de volgende instellingen in met uw gegevens:

Windows Mail Account Instellingen

Krijgt u na het instellen de foutmelding 'Systeemfout - E-mail kon niet worden opgehaald' ? Raadpleeg dan deze handleiding:

Windows Mail - Systeemfout e-mail kon niet worden opgehaald