APPLE MAIL OP IPAD

In onderstaande uitleg wordt er gesproken over een gebruikersnaam, wachtwoord, in en uitgaande server etc. Deze gegevens treft u aan op de klantenpagina onder E-MAIL, klik op het E-mailpakket en daarna op het E-mailaccount.

Onder instellingen - Mail,Contacten,Agenda heeft u de mogelijkheid om een account toe te voegen.

Klik op 'Nieuwe account'
Kies voor 'Anders'
Kies onder Mail voor 'Voeg mail account toe'
Vul bij Naam uw naam in welke ontvangers zullen zien zodra zij bericht van u ontvangen
Vul bij E-mail het volledig e-mailadres in.
Vul bij wachtwoord het wachtwoord in: (deze treft u aan op de klantenpagina)
Vul bij beschrijving een naam in die u voor u aangeeft om welk account het gaat.
Klik op volgende

IMAP is nu blauw geselecteerd. Laat deze op IMAP staan.

Onder Server inkomende post:
Hostnaam: mail.hostingenregistratie.nl
Gebruikersnaam: (het volledig e-mailadres)
Wachtwoord: (het bijbehorend wachtwoord)

Onder Server uitgaande post:
Hostnaam: mail.hostingenregistratie.nl
Gebruikersnaam: (het volledig e-mailadres)
Druk op volgende

De iPad controleert de verbinding. Dit duurt even.
Laat de Mail en Notities aangevinkt staan en druk op 'Bewaar'.
Het account is nu toegevoegd.

Druk op de home knop.
Klik op het 'Mail' icoon onderin.
U kunt nu gebruik maken van het nieuwe e-mailadres.