WAAR KAN IK DE INLOGGEGEVENS VAN MIJN E-MAILACCOUNT VINDEN?

Voor het kunnen openen van uw e-mailaccount heeft u inloggegevens nodig. Deze gegevens treft u aan op de klantenpagina.

Log in op de klantenpagina.

Ga naar E-MAIL
U krijgt nu een overzicht van al uw e-mailpakketten aan.

Klik op het betreffende E-Mailpakket.
U krijgt nu een overzicht van alle e-mailaccounts en -adressen binnen dit e-mailpakket te zien.

Klik op het betreffende E-mailaccount.
U krijgt nu alle gegegevens te zien van het betreffende e-mailaccount.

Onder Inloggegevens treft u uw gebruikersnaam aan. Het wachtwoord kunt u hier ook opnieuw instellen.

Naast uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u ook gegevens nodig als u het account wilt toevoegen in een e-mailprogramma naar keuze. Ook de in- en uitgaande server instellingen zoals hostnaam, versleutelingsmethode, poortnummers etc treft u op dezelfde pagina aan.