WORDPRESS INSTALLEREN

Wordpress installatie door HostingEnRegistratie.nl

De wordpress installatie kunnen wij kosteloos voor u uitvoeren. Laat het ons weten op info@hostingenregistratie.nl en vermeld erbij om welk webhostingpakket / domeinnaam het gaat dat u bij ons afneemt.

Zelf Wordpress installeren

Als u de installatie zelf wilt uitvoeren volgt u de volgende stappen:

1. Download eerst de laatste versie van Wordpress op https://nl.wordpress.org/

2. Pak de gezipte bestanden op uw eigen computer uit en upload enkel de inhoud van de map 'wordpress' naar de root van uw webruimte via de FTP*.

3. Roep uw domeinnaam aan via uw webbrowser. U wordt nu gevraagd om de gegevens van uw database** op te geven.

4. In de volgende stappen gaat u Wordpress configureren. Zo wordt er gevraagd welke naam uw website heeft en wie de beheerder is.

5. Uw Wordpress installatie is nu klaar. U kunt gaan beginnen met het kiezen van een layout (thema) en aanvullen met teksten en fotos.

6. Denk ook aan de juiste configuratie van uw web.config bestand en schakel de FTP toegang uit via de klantenpagina.

* De benodige FTP-servergegevens treft u aan op de klantenpagina onder WEBHOSTING en klik vervolgens op uw webhostingpakket. U dient hier eveneens een wachtwoord in te stellen voor de FTP server.
** Databasegegevens treft u aan op de klantenpagina onder WEBHOSTING en klik vervolgens op uw webhostingpakket. U dient hier eveneens een wachtwoord op te geven voor uw MySQL database.