IK KRIJG EEN FOUTMELDING BIJ HET AANROEPEN VAN MIJN WEBSITE

Hieronder treft u enkele meest voorkomende foutmeldingen:

404 - Pagina bestaat niet
U probeert een pagina te openen dat niet op de server aanwezig is. Indien het duidelijk wel aanwezig is, controleer dan of u URL-rewrite heeft ingesteld in de web.config.

500 - Server error
Het (php-)script kan niet uitgevoerd worden. Bijv. door php-commando's die niet (meer) ondersteund worden of door een fout in het script. Standaard wordt niet getoont welk script hiervan de oorzaak is. Schakel hiervoor error_reporting en display_errors in om te zien wat precies de oorzaak is.

De volledige lijst met statuscodes treft u hier aan:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_HTTP-statuscodes