MIJN .HTACCESS BESTAND WORDT NIET GELADEN

Omdat wij gebruik maken van IIS servers wordt .htaccess standaard niet ondersteund. De instellingen die men normaliter toepast in een .htaccess bestand dienen in een web.config bestand geplaatst te worden. De mogelijkheden zijn nagenoeg gelijk, echter is de opbouw net iets anders.

Bent u niet thuis in het omzetten van .htaccess naar web.config?
Laat ons dan gratis uw .htaccess bestand omzetten naar een web.config.

U kunt dit verzoek sturen naar info@hostingenregistratie.nl.