URL FORWARDING INSTELLEN (DNS)

Het is standaard mogelijk om uw domeinnaam door te linken (redirect) naar een andere domeinnaam. Dit verloopt via de DNS omgeving.

Ga naar DOMEINEN en klik op uw domeinnaam.
Klik op DNS Records.

Om zowel http://uwdomeinnaam.nl als http://www.uwdomeinnaam.nl door te linken voegt u de volgende 2 records toe:

Hostnaam: (leeg laten)
Type: URL
Inhoud: https://www.DeDoorTeVerwijzenDomeinnaam.nl (incl http:// of https:// opgeven)
Prio: (leeg laten)
TTL: 3600 (aanbevolen tijdsduur)

Hostnaam: www
Type: URL
Inhoud: https://www.DeDoorTeVerwijzenDomeinnaam.nl (incl http:// of https:// opgeven)
Prio: (leeg laten)
TTL: 3600 (aanbevolen tijdsduur)

Let op: bovenstaande records kunnen enkel toegevoegd worden als de hostnames nog niet bestaan tussen uw A- of AAAA-records.