UITGAANDE E-MAIL E-MAILPROGRAMMA WERKT NIET

Als u bij het versturen van e-mail een foutmelding of geen reactie krijgt van de server, controleer dan het volgende:

Server/hostnaam: mail.HostingEnRegistratie.nl
Authenticatie: Ingeschakeld
Gebruikersnaam: Uw volledig e-mailadres
Wachtwoord: Het door uzelf ingestelde wachtwoord middels de volgende handleiding: Wachtwoord wijzigen / opnieuw instellen e-mailaccount
SSL: Ingeschakeld
Uitgaande poort: 465

Mocht u desondanks nog problemen ervaren, mag u altijd contact opnemen met ons via info@hostingenregistratie.nl. Het meesturen van een foto of screenshot van de gemaakte instellingen helpt u en ons met het vinden van een snelle oplossing.