APPLE IMAC OF MACBOOK

In onderstaande uitleg wordt er gesproken over een gebruikersnaam, wachtwoord, in en uitgaande server etc. Deze gegevens treft u aan op de klantenpagina onder E-MAIL, klik op het E-mailpakket en daarna op het E-mailaccount.

Wilt u het e-mailaccount synchroniseren met de server zodat u het e-mailadres ook kunt openen op andere apparaten (Webmail, telefoon en/of tablet) ? Voeg dan het account als IMAP account toe.

Een voorbeeld van de benodigde instellingen:
Apple Mac E-mailinstellingen