DOMEINNAMEN E-MAILADRESSEN WEBHOSTING

VRAAG & ANTWOORD

WINDOWS MAIL - SYSTEEMFOUT, E-MAIL KAN NIET WORDEN OPGEHAALD.

Ervaart u de foutmelding 'Systeemfout, e-mail kan niet worden opgehaald' in uw Windows 10 omgeving met Windows Mail?

Mogelijk staan de privacy instellingen te hoog ingesteld.
Controleer of Windows Mail nog toegang heeft tot de e-mailaccounts.

Windows Mail Systeemfout e-mail kan niet worden opgehaald

Sluit Windows Mail af.
Klik op start en typ 'Privacy' in.

Privacyinstellingen voor e-mail openen

Ga naar Privacyinstellingen voor e-mail

Schakel Apps toegang verlenen tot e-mail in.
Schakel Windows Mail en Agenda in als app welke toegang mag hebben tot e-mailaccounts.

Privacyinstellingen voor e-mail wijzigen

Start uw Windows Mail weer op en controleer of deze weer e-mail ophaalt.

< Terug naar het overzicht