Help Klantenpagina Webmail    

Een e-mailadres aanmaken voor zakelijk of privé gebruik

Bij ons registreert u eenvoudig uw e-mailadres zoals bijv. info@naam-naar-keuze.nl of bijv. peter@famjanssen.nl.
Alle combinaties zijn mogelijk zolang de naam áchter het @-teken nog beschikbaar is.

De naam voor en áchter het @-teken bepaalt u zelf
Veilige SSL connectie en internetprovider onafhankelijk
Grote bijlagen ontvangen en versturen (maximaal 75MB)
Geschikt voor computer, tablet en smartphone
Synchroniseer uw contacten, agenda en push-mail met de optie Exchange Active Sync

Hoe te bestellen

1. Controleer hieronder eerst of de domeinnaam áchter het @-teken nog beschikbaar is;
2. Selecteer het gewenste e-mailpakket.
3. Na het voltooien van uw bestelling kunt u kosteloos elke naam die u wenst voor het @-teken zetten.0,5 GB5 GB10 GB15 GB
Verbindingsmogelijkheden
Extras
POP3 Ophalen
Forwarding
Smarthost
Agenda + delen
Out-of-Office / Automatisch antwoord
DNS beheer
URL doorverwijzing
Anti SPAM technieken
Greylisting
SPF & PTR
DNS Blacklisting
Bayesian
Opslagruimte0,5 GB5 GB10 GB15 GB
Prijs € 9,- per jaar

€ 19,- per jaar

€ 39,- per jaar

€ 59,- per jaar

De domeinnaam is de naam welke achter het @-teken komt te staan. Bovenstaande e-mail pakketten kunnen alleen i.c.m. een of meerdere domeinna(a)m(en) geleverd worden welke bij uw bestelling geregistreerd of verhuisd dient te worden.

E-mailadres

Een e-mailadres bestaat uit een naam, ook wel alias genoemd vóór het @-teken en een domeinnaam áchter het @-teken. De domeinnaam hoeft niet automatisch een website te zijn en wordt voor deze e-maildienst enkel voor e-mailadressen gebruikt. U kunt zoveel aliassen als dat u maar wenst vóór het @-teken zetten met deze e-mail dienst.

Onbeperkt aantal emailaccounts

Eenmaal de naam achter het @-teken gekozen? Vervolgens kunt u met elk e-mailpakket meerdere namen (aliassen) voor het @-teken zetten. Bijvoorbeeld: jan@famjanssen.nl, klaas@famjanssen.nl en piet@famjanssen.nl. De aangemaakte e-mailadressen delen de beschikbare ruimte van het e-mail pakket. U bepaalt de verdeling van de beschikbare ruimte. Met elk pakket kunt u, zolang de opslagruimte het toelaat, meerdere e-mailadressen aanmaken.

WebMail, Agenda en Contacten

Via de WebMail kunt u altijd en overal bij uw e-mailadres en is te openen in elke internetbrowser. Het geeft u de mogelijkheid om e-mail te lezen en te versturen, maar ook om uw agenda te raadplegen en afspaken in te plannen. Uw agenda kunt u delen met andere accounts binnen de domeinnaam. De webmail is ook voorzien van een contacten adreslijst waarin u uw contacten kunt bijhouden.

Veilig verbinden met SSL

De verbinding tussen onze e-mailserver en uw telefoon, pc of tablet verloopt via een beveiligde SSL verbinding.

Elk e-mailprogramma wordt ondersteund

Naast onze WebMail kunt u ook met elk ander willekeurig e-mail programma uw e-mail lezen en verzenden. Bijv. Microsoft Outlook, Windows Mail, Apple Mail, Thunderbird etc. etc. Ook tablets en smartphones met het Android of IOS besturingssysteem worden standaard ondersteund.

Als u gebruik gaat maken van een e-mail programma kunt u verbinding maken middels het POP of IMAP protocol voor het ophalen van de e-mail. Voordeel van IMAP is dat de e-mail op de server blijft staan, zodat u ten alle tijden (evt. met meerdere apparaten tegelijkertijd) bij uw e-mail kunt, zoals bijv. met een computer, laptop, tablet en uw mobiele telefoon. Gaat u verbinden met POP, dan zal de e-mail doorgaans opgehaald worden van de server, waarna de berichten niet meer op de server staan.
E-mail versturen gaat via onze SMTP server.

Microsoft Exchange Active Sync (EAS)*

Voeg een licentie van Microsoft Exchange Active Sync toe aan uw e-mailpakket en ervaar de volgende voordelen van Exchange (EAS):

Berichten ontvangen via Push. Minder dataverkeer en uw berichten komen direct binnen
Bij POP en IMAP controleert uw mobiele apparaat met een interval of er nog nieuwe berichten zijn. Hierdoor wordt er onnodig dataverkeer verbruikt. Met Exchange Active Sync worden nieuwe berichten direct doorgestuurd (gepushed) bij binnenkomst naar uw mobiele apparaat.

Real-time synchronisatie van uw Contacten en Agenda
Met deze functionaliteit heeft u via elk apparaat inzage in uw agenda en uw contacten. Wisselt u van telefoon of tablet? Dan hoeft u enkel uw Exchange EAS account in te stellen op het nieuwe apparaat en al uw contacten zijn direct weer tot uw beschikking evenals uw agenda.

* Om de functionaliteiten van Exchange Active Sync te kunnen gebruiken dient een licentie per e-mailaccount afgenomen te worden en is niet in bovenstaande prijzen inbegrepen.

Beheer

Het aanmaken en beheren gaat eenvoudig online. Als u hier niet in thuis bent, hoeft u het ons alleen maar te vragen per e-mail en wij stellen de gewenste accounts en aliassen kosteloos voor u in.

Op al onze leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden en privacy verklaring van toepassing. Genoemde prijzen zijn in euro's en exclusief 21% BTW.

iDEAL Bancontact