Help Klantenpagina Webmail    

Domeinnamen - Hoe kan ik mijn domeinnaam naar jullie verhuizen?

Het aanvragen van een verhuizing voor uw domeinnaam kunt u via onze website doen. Door uw domeinnaam in de zoekfunctie in te vullen zal er achter uw domeinnaam komen te staan dat deze niet beschikbaar is. Hier kunt u op klikken.

Voor het verhuizen van een domeinnaam heeft u voor bijna alle extensies een verhuissleutel nodig. Ookwel token of authid genoemd. Dit token kunt u opvragen bij uw huidige provider. U kunt een token herkennen aan een stukje tekst welke bestaat uit willekeurige karakters.

Bij het opvragen van verhuissleutel dient u bij uw huidige provider aan te geven dat u uw diensten daar beeindigd en dat de domeinnaam verhuisd gaat worden.

Als eenmaal de verhuizing voltooid is, kunt u gebruik gaan maken van de diensten die u bij ons afneemt.

Heeft u reeds een website en of e-mailadres gekoppeld aan uw domeinnaam, dan geven wij u alvorens we de verhuizing starten de mogelijkheid om uw e-mailadressen in te stellen en uw website te uploaden en testen op onze server.
Pas als alles functioneert zetten we de domeinnaam pas over zodat uw website en e-mail tijdens en na de verhuizing gewoon blijft functioneren.Terug naar het hoofdmenu
Op al onze leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden en privacy verklaring van toepassing. Genoemde prijzen zijn in euro's en exclusief 21% BTW.

iDEAL Bancontact