Help Klantenpagina Webmail    

Algemeen - Hoe zeg ik mijn diensten bij jullie op?

Afgenomen diensten en domeinnamen kunnen op elk moment worden opgezegd. Dit kan schriftelijk per e-mail op info@hostingenregistratie.nl of per post.

Geef bij uw opzegging aan wanneer u de diensten wenst stop te zetten. Dit kan per direct of einde looptijd.

Houd er rekening mee dat als u een domeinnaam opzegt, deze eerst in een quarantaine periode komt te staan. In deze periode kan alleen de houder van de domeinnaam de domeinnaam heractiveren*. De duur van deze periode is per domeinnaam-extensie verschillend. Na deze periode is de domeinnaam weer vrij voor registratie door iedereen.

Houd rekening met het volgende
Bij het opzeggen van een domeinnaam zal deze na de quarantaine periode te registreren zijn door iedereen. Het kan dus voorkomen dat als iemand anders de naam gaat gebruiken, deze persoon e-mail ontvangt dat eigenlijk voor u was bestemd.

Ook komt het met regelmaat voor dat een domeinnaam direct na het vrij komen gebruikt zal worden voor reclame doeleinden omdat er doorgaans nog verkeer op de domeinnaam af komt.


* Aan het heractiveren zijn naast de reguliere kosten, extra kosten verbonden. Deze kunnen aanzienlijk hoog zijn.
Terug naar het hoofdmenu
Op al onze leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden en privacy verklaring van toepassing. Genoemde prijzen zijn in euro's en exclusief 21% BTW.

iDEAL Bancontact