WAAR KAN IK MIJN INLOG- EN SERVERGEGEVENS VINDEN?

De servergegevens die u nodig heeft voor het instellen van uw e-mailprogramma treft u aan op de klantenpagina in het menu E-MAIL, vervolgens klikt u op het E-mailpakket waar het e-mailadres onder valt. Daarna klikt u op het e-mailadres waar u de gegevens van wilt zien.

De klantenpagina is te benaderen via deze link: Inloggen klantenpagina

Als u zojuist de bestelling geplaatst heeft kan het zijn dat de status van het e-mailpakket nog op 'Wacht op betaling' of 'In behandeling' staat en is het e-mailpakket nog niet te openen. In dat geval dient u te wachten tot uw e-mailpakket opgeleverd is. Hiervan krijgt u bevestiging per e-mail of sms.