Help Klantenpagina Webmail    

Uw domeinnaam en diensten verhuizen

Heeft u al een domeinnaam en is deze elders ondergebracht? Dan kunt u deze domeinnaam eenvoudig naar ons toe verhuizen. Voor de meeste domeinnaamextensies kan dit zonder bijkomende kosten. Dit houdt in dat er geen extra kosten zijn naast de normale jaarlijkse kosten die een domeinnaam met zich meebrengt.

Uw website en e-mailadressen blijven online

Zodra u bij ons een of meerdere domeinnamen opgeeft om te verhuizen starten wij niet direct met het verhuizen van uw domeinnaam. Wij horen graag van u of er diensten gekoppeld zijn aan deze domeinnaam. Als dit het geval is, zorgen wij ervoor dat uw e-mailadressen ingesteld zijn en de webruimte ingericht is met uw website. Zo blijft uw e-mail en website tijdens en na de verhuizing gewoon functioneren.

Hoe werkt het

- Vraag bij uw huidige provider de verhuissleutel op. Dit is een reeks van tekens/cijfers welke de 'sleutel' is om uw domeinnaam te kunnen verhuizen.
- Vul uw domeinnaam in de zoekbalk hieronder in. Er zal 'Niet beschikbaar' verschijnen. Klik hier op en selecteer de diensten die u bij ons wenst af te nemen.


Op al onze leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden en privacy verklaring van toepassing. Genoemde prijzen zijn in euro's en exclusief 21% BTW.

iDEAL Bancontact