DOMEINNAMEN E-MAILADRESSEN WEBHOSTING
REGISTREREN TARIEVEN VERHUIZEN QUARANTAINE
Domeinnamen

Een .EARTH domeinnaam registreren

Wij kunnen meer dan 800 verschillende domeinnaamextensies voor u registreren.
De domeinnaam wordt op uw (bedrijfs-)naam geregistreerd
Volledig DNS beheer met backup
URL- & E-mailforwarding
Direct voor u geregistreerd

Is jouw gewenste .earth domeinnaam nog vrij? Controleer het hier:

Specifieke informatie omtrent een .EARTH domeinnaam registratie

Wie mag een .earth domeinnaam registreren?

Een .earth domeinnaamregistratie is mogelijk voor zowel bedrijven als particulieren.

Wat kost een .earth domeinnaamregistratie ?

De registratie van een nieuwe .earth domeinnaam kost het eerste jaar slechts €34.78. Daarna betaalt u voor een verlenging van een jaar €34.78.
Heeft u al een domeinnaam geregistreerd bij een andere hostingprovider en wilt u deze domeinnaam naar ons overzetten (verhuizen), dan kost het eerste jaar incl. verhuizing €34.78, daarna betaalt u het reguliere tarief voor het verlengen.

Een domeinnaam wordt voor een overeengekomen periode op uw naam geregistreerd. Tijdens deze periode kunt u de domeinnaam telkens met een nieuwe periode verlengen.

De quarantaineperiode van een .earth domeinnaam.

Verlengt u niet op tijd of verwijdert u de domeinnaam, dan komt de domeinnaam eerst in quarantaine te staan alvorens deze weer vrij komt voor registratie (door derden). Tijdens deze quarantaineperiode, welke 30 dagen duurt, is de domeinnaam niet meer actief en kan alleen de houder deze terug claimen. De kosten voor het herstellen bedraagt €149.13 en komen bovenop de reguliere kosten voor het verlengen van de domeinnaam.
Wordt de domeinnaam niet op tijd uit quarantaine gehaald, dan zal deze na de quarantaineperiode weer beschikbaar komen voor iedereen ter wereld.

Voorwaarden .earth domeinnaamregistratie

Een .earth domeinnaam wordt geregistreerd bij NeustarEnhanced en moet minimaal bestaan uit 3 en maximaal 63 karakters. Een .earth-domeinnaam mag alleen bestaan uit letters, cijfers of het koppelteken. Dit koppelteken mag niet aan het begin of het einde van de domeinnaam staan.


Genoemde bedragen zijn inclusief. BTW.