DOMEINNAMENE-MAILADRESSENWEBHOSTING
E-mail icoon

E-MAILADRESSEN AANMAKEN

U bepaalt de naam voor en áchter het @-teken.
Voor zakelijke of prive doeleinden
Voor computer, tablet en smartphone
Internetprovider onafhankelijk
Veilige SSL connectie
Grote bijlagen ontvangen en versturen

Een of meerdere e-mailadressen bestellen

Is uw gewenste e-mailadres nog beschikbaar? Controleer het hier:

Voorbeeld: info@uwbedrijfsnaam.nl of piet@fam-janssen.nl


Pakketoverzicht

Klein

✔ WebMail, POP, IMAP, MAPI & SMTP
✔ Onbeperkt aantal e-mailaccounts
✔ Exchange ActiveSync*
✔ Veilige SSL verbinding
✔ Spamfilter
✔ Opslagruimte  0,5 GB

€  9,-   per jaar

Bestel
Normaal

✔ WebMail, POP, IMAP, MAPI & SMTP
✔ Onbeperkt aantal e-mailaccounts
✔ Exchange ActiveSync*
✔ Veilige SSL verbinding
✔ Spamfilter
✔ Opslagruimte  5 GB

€  19,-   per jaar

Bestel
Groot

✔ WebMail, POP, IMAP, MAPI & SMTP
✔ Onbeperkt aantal e-mailaccounts
✔ Exchange ActiveSync*
✔ Veilige SSL verbinding
✔ Spamfilter
✔ Opslagruimte  10 GB

€  39,-   per jaar

Bestel
Extra groot

✔ WebMail, POP, IMAP, MAPI & SMTP
✔ Onbeperkt aantal e-mailaccounts
✔ Exchange ActiveSync*
✔ Veilige SSL verbinding
✔ Spamfilter
✔ Opslagruimte  15 GB

€  59,-   per jaar

Bestel
Genoemde bedragen zijn excl. btw en worden per jaar gefactureerd.
Bovenstaande e-mail pakketten kunnen alleen i.c.m. een of meerdere domeinna(a)m(en) geleverd worden welke bij uw bestelling geregistreerd of verhuisd dient te worden. De domeinnaam is de naam welke achter het @-teken komt te staan.
* Exchange ActiveSync is enkel mogelijk met een optionele EAS licentie per e-mailaccount.

E-mailadres aanmaken

Een e-mailadres bestaat uit een naam, ook wel alias genoemd vóór het @-teken en een domeinnaam áchter het @-teken. De domeinnaam hoeft niet automatisch een websitete zijn en wordt voor deze e-maildienst enkel voor e-mailadressen gebruikt. U kunt zoveel aliassen als dat u maar wenst vóór het @-teken zetten met deze e-mail dienst.

Meerdere e-mailaccounts én aliassen mogelijk

Verbinden met elk e-mailprogramma via IMAP, POP, MAPI en/of SMTP

Uw e-mailadres(sen) zijn met elk willekeurig e-mail programma te openen. Enkele voorbeelden van e-mailprogramma's zijn: Bijv. Microsoft Outlook, Windows Mail, Apple Mail, Thunderbird etc. etc. Ook tablets en smartphones met het Android of IOS besturingssysteem worden standaard ondersteund.

Als u gebruik gaat maken van een e-mail programma kunt u verbinding maken middels het POP of IMAP protocol voor het ophalen van de e-mail. Voordeel van IMAP is dat de e-mailop de server blijft staan, zodat u ten alle tijden (evt. met meerdere apparaten tegelijkertijd) bij uw e-mail kunt, zoals bijv. met een computer, laptop, tableten uw mobiele telefoon. Gaat u verbinden met POP, dan zal de e-mail doorgaans opgehaald worden van de server, waarna de berichten niet meer op de server staan.
E-mail versturen gaat via onze SMTP server.

WebMail

Heeft u geen e-mailprogramma of app beschikbaar? Dan kunt u ook inloggen op onze webmail omgeving. Onze Webmail is een e-mailprogramma welke u opent in uw internetbrowser. Hiervoor hoeft u geen software te installeren of te configureren. De webmail biedt u de mogelijkheid om e-mails te verzenden en te versturen, maar ook om afspraken te plannen in de agenda. Ook is deze voorzien van een contactenlijst.

Internetprovider onafhankelijk

Onze e-maildienst is te bereiken vanuit welke internetprovider dan ook. Als u overstapt van internetprovider, heeft dat geen invloed op de werking van uw e-mailadressen.

Tussentijds opwaarderen, de meerprijs naar rato

Loopt uw e-mailaccount vol? Via de klantenpagina stapt u eenvoudig over naar een groter pakket. De meerprijs wordt naar rato berekend over de nog resterende dagen binnen de looptijd van uw e-mailpakket. Zo betaalt u niet meer dan u gebruikt.

Synchroniseer uw e-mail, agenda, contacten, taken en out-of-office status (MAPI / EAS)

Voor Microsoft Outlook kunnen we u voorzien van een gratis MAPI connector. Uw Outlook synchroniseert dan niet alleen uw e e-mail, maar ook uw agenda, contacten, out-of-office status en taken. Een volwaardig Microsoft Exchange alternatief.

Bij mobiele apparaten (telefoons/tablets) wordt standaard enkel de e-mail gesynchroniseerd. Als u op deze apparaten ook uw agenda en contacten wilt synchroniseren, dan is dat mogelijk met de afname van een Exchange ActiveSync licentie per e-mailaccount.

Beheer

Via onze klantenpagina kunt u e-mailadressen aanmaken en beheren. Denk hierbij aan het toevoegen en verwijderen van e-mailaccounts, aanpassen van e-mail aliassen, het toewijzen van de hoeveel opslagruimte een account mag hebben, etc etc.

Niet bekend met deze materie? Stel uw vraag per mail en wij stellen de gewenste accounts en aliassen kosteloos voor u in.