DOMEINNAMEN E-MAILADRESSEN WEBHOSTING
E-mail icoon

E-MAILADRESSEN AANMAKEN

U bepaalt de naam voor en áchter het @-teken.
Voor zakelijke of prive doeleinden
Voor computer, tablet en smartphone
Internetprovider onafhankelijk
Veilige SSL connectie
Grote bijlagen ontvangen en versturen

Een of meerdere e-mailadressen bestellen

Is uw gewenste e-mailadres nog beschikbaar? Controleer het hier:

Voorbeeld: info@uwbedrijfsnaam.nl of piet@fam-janssen.nl


Pakketoverzicht

Klein

✔ WebMail, POP, IMAP, MAPI & SMTP
✔ Onbeperkt aantal e-mailaccounts
✔ Exchange ActiveSync*
✔ Veilige SSL verbinding
✔ Spamfilter
✔ Opslagruimte  0,5 GB

€  9,-   per jaar

Bestel
Normaal

✔ WebMail, POP, IMAP, MAPI & SMTP
✔ Onbeperkt aantal e-mailaccounts
✔ Exchange ActiveSync*
✔ Veilige SSL verbinding
✔ Spamfilter
✔ Opslagruimte  5 GB

€  19,-   per jaar

Bestel
Groot

✔ WebMail, POP, IMAP, MAPI & SMTP
✔ Onbeperkt aantal e-mailaccounts
✔ Exchange ActiveSync*
✔ Veilige SSL verbinding
✔ Spamfilter
✔ Opslagruimte  10 GB

€  39,-   per jaar

Bestel
Extra groot

✔ WebMail, POP, IMAP, MAPI & SMTP
✔ Onbeperkt aantal e-mailaccounts
✔ Exchange ActiveSync*
✔ Veilige SSL verbinding
✔ Spamfilter
✔ Opslagruimte  15 GB

€  59,-   per jaar

Bestel
Genoemde bedragen zijn excl. btw en worden per jaar gefactureerd.
Bovenstaande e-mail pakketten kunnen alleen i.c.m. een of meerdere domeinna(a)m(en) geleverd worden welke bij uw bestelling geregistreerd of verhuisd dient te worden. De domeinnaam is de naam welke achter het @-teken komt te staan.
* Exchange ActiveSync is enkel mogelijk met een optionele EAS licentie per e-mailaccount.

E-mailadres aanmaken

Een e-mailadres bestaat uit een naam, ook wel alias genoemd vóór het @-teken en een domeinnaam áchter het @-teken. De domeinnaam hoeft niet automatisch een website te zijn en wordt voor deze e-maildienst enkel voor e-mailadressen gebruikt. U kunt zoveel aliassen als dat u maar wenst vóór het @-teken zetten met deze e-mail dienst.

Meerdere e-mailaccounts én aliassen mogelijk

Verbinden met elk e-mailprogramma via IMAP, POP, MAPI en/of SMTP

Uw e-mailadres(sen) zijn met elk willekeurig e-mail programma te openen. Enkele voorbeelden van e-mailprogramma's zijn: Bijv. Microsoft Outlook, Windows Mail, Apple Mail, Thunderbird etc. etc. Ook tablets en smartphones met het Android of IOS besturingssysteem worden standaard ondersteund.

Als u gebruik gaat maken van een e-mail programma kunt u verbinding maken middels het POP of IMAP protocol voor het ophalen van de e-mail. Voordeel van IMAP is dat de e-mail op de server blijft staan, zodat u ten alle tijden (evt. met meerdere apparaten tegelijkertijd) bij uw e-mail kunt, zoals bijv. met een computer, laptop, tablet en uw mobiele telefoon. Gaat u verbinden met POP, dan zal de e-mail doorgaans opgehaald worden van de server, waarna de berichten niet meer op de server staan.
E-mail versturen gaat via onze SMTP server.

WebMail

Heeft u geen e-mailprogramma of app beschikbaar? Onze Webmail is een e-mailprogramma welke u opent in uw internetbrowser. Hiervoor hoeft u geen software te installeren of te configureren. Naast het verzenden en ontvangen van e-mailberichten heeft u ook inzage in uw contacten, agenda en taken.
Inloggen met Multi Factor Authentication (MFA) is uiteraard mogelijk. Indien u hier gebruik van gaat maken, heeft u naast uw gebruikersnaam en wachtwoord ook een app nodig die een code (TOTP) genereert zoals bijv. de Google Authenticator App.

Internetprovider onafhankelijk

Onze e-maildienst is te bereiken vanuit welke internetprovider dan ook. Als u overstapt van internetprovider, heeft dat geen invloed op de werking van uw e-mailadressen.

Tussentijds opwaarderen, de meerprijs naar rato

Loopt uw e-mailaccount vol? Via de klantenpagina stapt u eenvoudig over naar een groter pakket. De meerprijs wordt naar rato berekend over de nog resterende dagen binnen de looptijd van uw e-mailpakket. Zo betaalt u niet meer dan u gebruikt.

Synchroniseer uw e-mail, agenda, contacten, taken en out-of-office status (MAPI / EAS)

Voor Microsoft Outlook kunnen we u voorzien van een gratis MAPI connector. Uw Outlook synchroniseert dan niet alleen uw e e-mail, maar ook uw agenda, contacten, out-of-office status en taken. Een volwaardig Microsoft Exchange alternatief.

Bij mobiele apparaten (telefoons/tablets) wordt standaard enkel de e-mail gesynchroniseerd. Als u op deze apparaten ook uw agenda en contacten wilt synchroniseren, dan is dat mogelijk met de afname van een Exchange ActiveSync licentie per e-mailaccount.

Beheer en veiligheid

Via onze klantenpagina kunt u e-mailadressen aanmaken en beheren. Denk hierbij aan het toevoegen en verwijderen van e-mailaccounts, aanpassen van e-mail aliassen, het toewijzen van de hoeveel opslagruimte een account mag hebben, etc etc.