DOMEINNAMEN E-MAILADRESSEN WEBHOSTING
REGISTREREN TARIEVEN VERHUIZEN QUARANTAINE
Domeinnaam icoon

DOMEINNAAM REGISTREREN

Bij ons registreert u eenvoudig uw eigen domeinnaam op het internet.

De domeinnaam wordt op uw (bedrijfs-)naam geregistreerd
Volledig DNS beheer incl. backup
URL forwarding
E-mail forwarding
Direct voor u geregistreerd

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is

DNS BEHEER

DNS beheer is inbegrepen bij elke domeinnaamregistratie. Hiermee heeft u de volledige controle over uw DNS records.
De volgende records worden ondersteund: A, AAAA, MX, URL, CNAME, MBOXFW, HINFO, NAPTR, SRV en TXT.

DNS BACKUP

Heeft u een wijziging aangebracht en wilt dit ongedaan maken? Met een eenvoudige klik zet u een backup terug van een eerder moment.

URL FORWARDING

Met URL forwarding is het mogelijk om uw domeinnaam door te linken naar een andere website.

Voorbeeld 1
U heeft de domeinnaam www.naam-naar-keuze.nl maar nog geen website gebouwd. Wel bent u in het bezit van een facebookpagina. Met de URL forwarding is het mogelijk om www.naam-naar-keuze.nl door te zetten naar www.facebook.com/naam-naar-keuze. Bezoekers komen dan direct op uw facebookpagina uit.

Voorbeeld 2
U wil meerdere domeinnaamextensies registeren, maar u wil enkel 1 website bouwen. De website gaat www.naam-naar-keuze.nl heten. Vervolgens gebruikt u URL forwarding om de overige extensies zoals bijv .nl, .net, .de, .be door te linken. De URL forward maakt het mogelijk dat de www.naam-naar-keuze.com uitkomt op www.naam-naar-keuze.nl. Zo heeft u slechts 1 webhostingpakket nodig en betaalt u niet meer dan nodig is.

E-MAIL FORWARDING

Met E-Mail forwarding is het mogelijk om e-mailadressen aan te maken waarbij e-mail direct doorgezet wordt naar een ander e-mailadres.

Voorbeeld
U heeft de domeinnaam www.naam-naar-keuze.nl geregistreerd zonder e-maildiensten. Met de gratis E-mail forwarding is het nu mogelijk om info@naam-naar-keuze.nl aan te maken waarbij de e-mail direct doorgezet wordt naar een ander e-mailadres. Bijv. uw gmail of hotmail adres. Hiermee heeft u een persoonlijk en/of zakelijk e-mailadres gecreeerd waar u e-mail op kunt ontvangen.