WINDOWS MAIL

In onderstaande uitleg wordt er gesproken over een gebruikersnaam, wachtwoord, in en uitgaande server etc. Deze gegevens treft u aan op de klantenpagina onder E-MAIL, klik op het E-mailpakket en daarna op het E-mailaccount.

Als u op de Windows-toets drukt en direct intypt 'Mail', dan verschijnt er een Icoontje met een envelop. Hiermee opent u de mail-app.

Als deze en popup geeft van een bestaand account klikt u op annuleer.
Bij Selecteer account
Klik op 'Alles weergeven in Instellingen'
Klik op Ander type Account.
Selecteer IMAP
Klik op Verbinding maken.

Onder 'Uw ander account toevoegen':
Vul het volledig e-mailadres in
Vul het bijbehorend wachtwoord in (deze treft u aan op de klantenpagina)
Klik op 'Meer instellingen'

Vul bij gebruikersnaam wederom het volledig e-mailadres in.
Server voor inkomende e-mail (IMAP) is: mail.hostingenregistratie.nl
SSL aanvinken
Server voor uitgaande e-mail (SMTP) is: mail.hostingenregistratie.nl
Vervolgens vinkt u de volgende 3 punten aan:SSL,Authenticatie,Gebruikersnaam hetzelfde als voor inkomend.

Klik op verbinding maken.

Uw e-mail programma is nu ingesteld en de mailbox wordt geopend.