WORDPRESS INSTALLEREN

Wordpress voor u laten installeren

Liever de installatie door ons laten uitvoeren? Dat doen we kosteloos!
Wij zorgen voor:
Het uploaden van de laatste versie van Wordpress op uw webruimte;
Het inrichten van de database;
Aanmaken en instellen van een web.config welke o.a. voorzien is van:
Redirects van http naar https
HSTS: Hierdoor worden bijv. ook Cookies over https geladen.
Het toestaan van caching in werkgeheugen van diverse statische bestanden totdat deze gewijzigd worden

Wilt u gebruik maken van deze dienst? Laat het ons weten op info@hostingenregistratie.nl en vermeld erbij om welke domeinnaam/website het gaat.

Zelf Wordpress installeren

Als u de installatie zelf wilt uitvoeren volgt u de volgende stappen:

1. Download eerst de laatste versie van Wordpress op https://nl.wordpress.org/

2. Pak de gezipte bestanden op uw eigen computer uit en upload enkel de inhoud van de map 'wordpress' naar de root van uw webruimte via de FTP*.

3. Roep uw domeinnaam aan via uw webbrowser. U wordt nu gevraagd om de gegevens van uw database** op te geven.

4. In de volgende stappen gaat u Wordpress configureren. Zo wordt er gevraagd welke naam uw website heeft en wie de beheerder is.

5. Uw Wordpress installatie is nu klaar. U kunt gaan beginnen met het kiezen van een layout (thema) en aanvullen met teksten en fotos.

6. Denk ook aan de juiste configuratie van uw web.config bestand en schakel de FTP toegang uit via de klantenpagina.

* De benodige FTP-servergegevens treft u aan op de klantenpagina onder WEBHOSTING en klik vervolgens op uw webhostingpakket. U dient hier eveneens een wachtwoord in te stellen voor de FTP server.
** Databasegegevens treft u aan op de klantenpagina onder WEBHOSTING en klik vervolgens op uw webhostingpakket. U dient hier eveneens een wachtwoord op te geven voor uw MySQL database.