HOE VERANDER IK HET WACHTWOORD VAN MIJN E-MAILACCOUNT?

Om in te kunnen loggen op uw e-mailadres heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. De benodigde informatie treft u aan op de klantenpagina.

Ga naar https://www.HostingEnRegistratie.nl/login
Log hier in met uw e-mailadres (administratief contact-adres) en wachtwoord.

1. Ga naar E-mail in het menu
2. Klik op uw E-mailpakket
3. Alle aangemaakte e-mailadressen worden nu getoond.
4. Klik op het e-mailadres waarvan u de gegevens wenst in te zien.
5. Klik op [Stel nieuw wachtwoord in] en geef uw nieuw wachtwoord op en klik op opslaan.

Het wachtwoord van uw e-mailaccount is nu opnieuw ingesteld.