DOMEINNAMEN E-MAILADRESSEN WEBHOSTING

VRAAG & ANTWOORD

HOE KAN IK MIJN DOMEINNAAM NAAR JULLIE VERHUIZEN?

Het aanvragen van een verhuizing voor uw domeinnaam kunt u via onze website doen. Door uw domeinnaam in de zoekfunctie in te vullen zal er achter uw domeinnaam komen te staan dat deze niet beschikbaar is. Hier kunt u op klikken.

Voor het verhuizen van een domeinnaam heeft u voor bijna alle extensies een verhuissleutel nodig. Ookwel token of authid genoemd. Dit token kunt u opvragen bij uw huidige provider. U kunt een token herkennen aan een stukje tekst welke bestaat uit willekeurige karakters.

Bij het opvragen van verhuissleutel dient u bij uw huidige provider aan te geven dat u uw diensten daar beeindigd en dat de domeinnaam verhuisd gaat worden.

Als eenmaal de verhuizing voltooid is, kunt u gebruik gaan maken van de diensten die u bij ons afneemt.

Heeft u reeds een website en of e-mailadres gekoppeld aan uw domeinnaam, dan geven wij u alvorens we de verhuizing starten de mogelijkheid om uw e-mailadressen in te stellen en uw website te uploaden en testen op onze server.
Pas als alles functioneert zetten we de domeinnaam pas over zodat uw website en e-mail tijdens en na de verhuizing gewoon blijft functioneren.

< Terug naar het overzicht